Medlemskap og spillerlisens

Det er følgende utgifter med å spille basket i Singsaker BBK:

Medlemsskap: 50,- kr for enkeltmedlem

Treningsavgift: varierer etter alder.

Spillerlisens: varierer etter alder.

Serieavgift: varierer etter alder og lag.

Om noen har utfordringer med å betale kontingent og egenandel, har klubben blant annet inkluderingsmidler man kan søke om. Noe informasjon om disse midlene finnes på klubbens hjemmesider om inkluderingsmidler. Ta kontakt med Christina Gilstad i klubbstyret (994 09 496/cgilstad@online.no) angående søknad om slike midler. Det er viktig for klubben at økonomi ikke skal være en begrensning for deltakelse, derfor oppfordrer vi alle som har behov for støtte om å søke, uansett grunn.

Medlemsskap og treningsavgift går til Singsaker BBK og dekker klubbens utgifter til serieavgift, trenere, utstyr, utlånsdrakter, dommerhonorarer, reise, cupdeltakelse og andre kostnader.

Alle spillere fra den dagen de fyller 13 år betale lisens til Norges Basketballforbund for å kunne spille kamp og delta i serie eller cup. Lisensen dekker også den obligatoriske idrettsforsikringen som alle spillere må ha. Alle må kjøpe egen lisens i MinIdrett eller MinBasket-appen.

(første gang spiller løser lisens, må denne settes opp av medlemsansvarlig Andreas Christensen (andrchri@online.no/905 54 486)).

Følgende er gjeldende satser for treningsavgift - sist oppdatert av styret for 2020/2021:

• U10 (til og med 4. trinn):  kr 600,- (ingen NBBF-lisens)
  • U12 (til og med 6. trinn): kr 1.400,- (ingen NBBF-lisens)
  • U13 (til og med 7. trinn): kr 1.400,- + kr 560,- i NBBF-lisens
  • U14/U15/U16/U17/U19: kr 2.700,- + kr 980,- i NBBF-lisens
  • Senior (spiller serie): kr 2.800,- + kr 1.300 i NBBF-lisens
  • Senior (rekreasjon): kr 1.000,- (ingen NBBF-lisens)

Medlemskontingent er 50,- og gjelder for kalenderåret. Foreldre oppfordres også til å melde seg inn i klubben.

Treningsavgift og medlemskontingent innkreves via Spond.

Halltid og støtte fra kommunen beregnes ut ifra antall aktive medlemmer som har betalt medlemskontingent innen 31.12 hvert år. Det er derfor viktig at alle betaler i tide.

Ta kontakt med medlemsansvarlig Andreas Christensen (andrchri@online.no/905 54 486) om du har spørsmål om medlemskontingent eller lisens.

post@singsakerbbk.no

Bankkonto: 8601 28 24019