Bli med!

Informasjon om medlemskap Singsaker Basketballklubb

Registrer deg som medlem på: https://minidrett.nif.no/

Her må du registrere info om foreldre og spiller samt kontaktinfo. Er du eller har du vært medlem i annen klubb vil denne info ligge fra før, og du kan komme inn ved å klikke på den grønne Logg inn-knappen.  Hvis du ikke har vært medlem av en annen klubb tidligere, klikk på "Ny bruker" og følg instruksjonene.  Legg til spiller på din bruker ved å gå inn på "Min profil", og klikk på "Legg til familie".

Gå deretter inn på medlemskap, finn klubb, søk opp Singsaker Basketballklubb og søke om medlemskap.  Pass på at det er spilleren du legger til, ikke deg selv!

Nye medlemmer betaler inn NOK 100,- til konto 8601.28.24019.  Husk å merke med spillers navn og fødselsår.  Alle medlemmer født i 2008 og yngre som betaler medlemskontingent og registrerer seg i MinIdrett, får en ball av klubben!

Medlemskapet i klubben innebærer også at spilleren er forsikret i tilfelle det skjer noe på trening, så klubben oppfordrer til at alle melder seg inn så fort som mulig.

I samarbeid med Basketregion Midt-Norge og elitelaget Nidaros Jets deltar vi jevnlig på rekrutteringsbesøk ved barne- og ungdomsskoler i klubbens område. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale skolebesøk.

En gang i semesteret inviterer vi også  til «åpen hall» i Rosenborghallen, der både spillere og du som er nysgjerrig på basketball er velkommen til en uhøytidelig basketkveld med spill, musikk og servering.

post@singsakerbbk.no

Bankkonto: 8601 28 24019