Bli med!

I Singsaker Basketballklubb skal terskelen for å prøve ut basketball være lav. Hvis du har lyst til å finne ut om basketball er noe for deg har du tre muligheter:

• Det enkleste er å møte opp på trening til det laget som passer din aldersgruppe. Snakk med treneren og si at du har lyst til å prøve deg. Du blir tatt godt imot!

• Ta kontakt med lagkontakten på det aktuelle laget. Dette er en vanligvis en foresatt for en av spillerne og lagkontakten gir deg informasjon om treningssted og tidspunkt, samt gir beskjed til treneren og minst en av de andre spillerne.

• Send en e-post til post@singsakerbbk.no eller bruk kontaktskjemaet i venstre meny, så hjelper vi deg!

Du får prøve deg uten at du trenger å betale medlemskap før du er sikker på at du vil fortsette.

Du trenger ikke annet enn vanlig treningstøy, vannflaske og innesko med såle som ikke lager merker på parketten. Ball får du låne av oss. Bli med!

I samarbeid med Basketregion Midt-Norge og elitelaget Nidaros Jets deltar vi jevnlig på rekrutteringsbesøk ved barne- og ungdomsskoler i klubbens område. Ta gjerne kontakt med oss for å avtale skolebesøk.

En gang i semesteret inviterer vi også  til «åpen hall» i Rosenborghallen, der både spillere og du som er nysgjerrig på basketball er velkommen til en uhøytidelig basketkveld med spill, musikk og servering.

post@singsakerbbk.no

Bankkonto: 8601 28 24019